Om oss

Haeggman Revision startade sin verksamhet under 2013 och har tre anställda. Byrån har centralt belägna lokaler som är renoverade till ett trivsamt kontor. Vår önskan är att det ska kännas välkomnande och enkelt att komma in till oss.

Anna studerade ekonomi vid Lunds universitet och började sedan arbeta på revisionsbyrå i Malmö 1989. Hon har sedan dess varit branschen trogen vilket innebär drygt 30 års erfarenhet. Innan hon startade Haeggman Revision AB var hon anställd på PwC under 13 år. Där har Anna haft flera roller utöver att vara auktoriserad revisor och kundansvarig. Anna har varit kontorschef på Kalmarkontoret under åtta år, varit projektledare för stora interna projekt, deltagit i redaktionsarbete för kundtidning, varit kurslärare samt juryns ordförande i tävlingen Beautiful Business Award. Det är med dessa erfarenheter som Anna lägger grunden för sitt yrkesutövande i egen regi. En stor andel av Annas kunder idag är ägarledda företag.

Anneli har lång erfarenhet av redovisning och administration. Hon har tillsammans med sin make drivit verksamhet i egen regi i drygt 30 år. Anneli vet med andra ord precis vilka problem och bekymmer en egenföretagare ställs inför hela tiden, vilket gör det enkelt att kommunicera frågeställningar. Utöver familjeföretaget har Anneli arbetat som redovisningskonsult och biträtt kunder med både redovisnings- och administrationstjänster. Anneli arbetar sedan våren 2013 vid Haeggman Revision och erbjuder tjänster inom redovisning.

Per har studerat ekonomi och beteendevetenskap vid Lunds universitet och har därefter arbetat som förvaltningsrevisor, utbildningskonsult och rekryteringskonsult. Per har drivit rekryteringsföretag i nära 20 år och har vid sidan av rekryteringsarbetet ansvarat för företagens interna processer, ekonomi och administration. Sedan 2018 arbetar Per på deltid vid Haeggman Revision med uppgifter inom revision, redovisning och internadministration.