Till toppen

Om Haeggman Revison

Haeggman Revision startade sin verksamhet under 2013 och har två anställda. Byrån har centralt belägna lokaler som är renoverade till ett trivsamt kontor. Vår önskan är att det ska kännas välkomnande och enkelt att komma in till oss.

 

Vi jobbar på Haeggman Revision

Anna Haeggman Dahlgren

Anna Haeggman Dahlgren studerade vid Lunds universitet och började sedan arbeta på revisionsbyrå i Malmö 1989. Hon har sedan dess varit branschen trogen vilket innebär nära 25 års erfarenhet. Innan hon startade Haeggman Revision AB var hon anställd på PwC under 13 år. Där har Anna haft flera roller utöver att vara auktoriserad revisor och kundansvarig. Anna har varit kontorschef på Kalmarkontoret under åtta år, varit projektledare för stora interna projekt, deltagit i redaktionsarbete för kundtidning, kursslärare samt juryns ordförande i tävlingen Beautiful Business Award. Det är med dessa erfarenheter som Anna lägger grunden för sitt yrkesutövande i egen regi.

E-post: anna@haeggmanrevision.se
Tel: 072 - 563 11 13

 

 

Anneli Nilsson

Anneli Nilsson har lång erfarenhet av redovisning och administration. Hon har tillsammans med sin make drivit verksamhet i egen regi i 30 år. Anneli vet med andra ord precis vilka problem och bekymmer en egenföretagare ställs inför hela tiden, vilket gör det enkelt att kommunicera frågeställningar. Utöver familjeföretaget har Anneli arbetar som redovisningskonsult och biträtt kunder med både redovisnings- och administrationstjänster. Anneli arbetar sedan våren 2013 hos Haeggman Revision AB och erbjuder tjänster inom redovisning.

 

E-post: anneli@haeggmanrevision.se
Tel: 072 - 563 11 14